Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate Intern / „Îmi simt sufletul pustiu”,”Azi viața mi-o împart cu tine”,”Amară strainătate”, „În viață omul încearcă”și”Plec la drum Doamne ce soartă”sunt cele mai apreciate și de succes melodii ale interpretului de muzică populară Marcel de la Lișteava. (GALERIE FOTO)

„Îmi simt sufletul pustiu”,”Azi viața mi-o împart cu tine”,”Amară strainătate”, „În viață omul încearcă”și”Plec la drum Doamne ce soartă”sunt cele mai apreciate și de succes melodii ale interpretului de muzică populară Marcel de la Lișteava. (GALERIE FOTO)

„Îmi simt sufletul pustiu”,”Azi viața mi-o împart cu tine”, „Amară strainătate”, „În viață omul încearcă” și „Plec la drum Doamne ce soartă”sunt cele mai apreciate și de succes melodii ale interpretului de muzică populară Marcel de la Lișteava. Acesta are un colaj de melodii de ascultare dar și mai multe melodii de petrecere foarte frumoase, care publicul le ascultă cu mult drag

atât pe YouTube dar și pe rețelele de socializare. 

Melodiile au fost înregistrate de GC-ArtStudio și au diverse tematici: nuntă, joc, dragoste, despre viață dar și altele. Interpretul de muzică populară Marcel de la Lișteava cântă alături de propria lui formație la evenimente private precum: nunți, botezuri, petreceri, aniversări etc. În viitorul apropiat, interpretul de muzică populară Marcel de la Lișteava va înregistra/lansa noi melodii, va veni cu surprize muzicale inedite pentru public. 

Pentru a asculta și viziona melodiiile interpretului de muzică populară Marcel de la Lișteava,

vă invităm să accesați link-urile de mai jos: 

https://www.facebook.com/share/v/BzSoPZEcPqVmV6q4/, https://www.facebo

ok.com/share/r/4ZAamJvjP2d799LK/ (VIDEO).

  • DATE DE CONTACT EVENIMENTE: 

Facebook:  https://www.faceb

ook.com/marcel.circiu.5 (PAGINĂ OFICIALĂ). 

Vasile VLAD. 

 

 

Mergi Sus